Print Læs højt
Søg Menu
Luk
25. oktober 2016

Vind en iPad Pro ved at deltage i Trafik- og Byggestyrelsens evaluering

Om undersøgelsen

Trafik- og Byggestyrelsen foretager i efteråret 2016 en evaluering af Ungdomskort-ordningen. Evalueringen skal afdække brugernes tilfredshed med Ungdomskort, og hvor meget brugerne anvender Ungdomskort og de rabatordninger, Ungdomskort giver adgang til. 

Evalueringen foretages ved en spørgeskemaundersøgelse.

Der trækkes lod om 2 iPad Pro samt 100 gavekort til 2 biografbilletter blandt de respondenter, der deltager i undersøgelsen. Lodtrækningen finder sted torsdag den 8. december og vinderne får direkte besked.

Vinderne vil blive offentliggjort her på siden fredag den 16. december.

Undersøgelsen indeholder et kort spørgeskema, som kun skal besvares én gang samt en køredagbog, som skal udfyldes hver dag i 14 dage. Undersøgelsen forestås af COWI for Trafik- og Byggestyrelsen.

Spørgsmål og svar

Hvordan deltager jeg i undersøgelsen?

Konkret modtager alle en e-mail med et link til undersøgelsen. Når du har udfyldt det første skema og tilmeldt dig køredagbogen, vil du hver dag i perioden få et unikt link tilsendt fra COWI.

For hver rejse du foretager med Ungdomskort udfylder du en side i køredagbogen. For hver side i dagbogen udfylder du, hvorvidt rejsen er en tur fra bolig til uddannelsessted, en tur fra uddannelsessted til bolig eller en anden rejse. Hvis du har foretaget en anden rejse, vil du blive bedt om at udfylde, hvorfra og hvortil du har rejst fordelt på "delture". Hvis du en dag ikke har foretaget rejser med dit Ungdomskort, udfylder du datoen på den pågældende dag og sætter kryds i feltet " jeg har ikke foretaget rejser i dag".

De oplysninger, du har indtastet i køredagbogen, gemmes ved at trykke på "næste". Herved åbnes en ny side i køredagbogen. Når du har udfyldt dine rejser den pågældende dag, lukker du bare din browser og dagen er udfyldt. Dagen efter får du et nyt link, som du udfylder på denne måde. For hver dag du udfylder, får du et ekstra lod i lodtrækningen om præmierne. Når du har udfyldt køredagbogen i 14 dage, behøver du ikke foretage dig yderligere. Hvert link er aktivt i tre dage efter modtagelsen og undersøgelsen lukkes automatisk 22. november.

Hvad er en "deltur"?

En "deltur" er en delrejse i din samlede rejse med kollektiv trafik. Hver gang du skifter transportmiddel, foretager du en ny "deltur". Hvis du eksempelvis har rejst med bus fra Sundbyvester Plads til Nørreport Station og på Nørreport Station har taget et S-tog til Hellerup Station, har du foretaget to "delture". Den første med bus og den anden med S-tog. Du skal derfor registrere to "delture", når du registrere den samlede rejse.

Hvorfor skal køredagbogen udfyldes i 14 dage?

Køredagbogen bruges til at belyse, hvor meget du som kunde rent faktisk benytter dit Ungdomskort - både til rejser imellem uddannelsessted og hjem samt til andre rejser, du foretager i fritiden. For at vi kan beregne rejseaktiviteten, er det meget vigtigt, at du udfylder køredagbogen hver dag i 14 dage. Du modtager et lod til lodtrækningen for hver dag, hvor du udfylder køredagbogen.
Du kan begynde din registrering, når vi sender dig det første link til køredagbogen. Er du med fra første dag, har du flest vinderchancer. Du kan maksimalt få 14 lodder.

Hvad hvis jeg ikke har brugt mit Ungdomskort i dag?

Det er meget vigtigt, at du udfylder køredagbogen hver dag i 14 dage - også selvom du ikke har foretaget rejser med dit Ungdomskort. Hvis du ikke har foretaget rejser på Ungdomskort den pågældende dag, skal du sætte kryds i feltet "jeg har ikke foretaget rejser i dag".

Bliver mine oplysninger gemt?

Alle oplysninger bliver anonymiseret i det videre analysearbejde, og din e-mail adresse bliver ikke brugt til andet formål end lodtrækningen.

Hvad er Trafik- og Byggestyrelsen?

Trafik- og Byggestyrelsen er en styrelse under Transport- og Bygningsministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart.
Du kan læse mere om Trafik- og Byggestyrelsen her: www.trafikstyrelsen.dk

Yderligere spørgsmål?

Du kan kontakte Trafik- og Byggestyrelsen og COWI på denne adresse, hvis du har yderligere spørgsmål til undersøgelsen: Ungdomskort@COWI.com.