Print Læs højt
Søg Menu
Luk

Læs om sitet www.ungdomskort.dk 

Hovedmenu

I hovedmenuen finder du indgange til emnerne på dette site. På hver side - under menuen - kan du se en brødkrummesti, der viser, hvor på sitet du er. Du kan også bruge brødkrummestien til at springe til en overliggende side. Du kan se en oversigt over hele indholdet på netstedet i Sitemap.

Formål

www.ungdomskort.dk har til formål at vejlede dig om reglerne for Ungdomskort, kilometerpenge, færgerabat og kontant udbetaling. Har du kommentarer eller forslag til sitet, kan du sende en mail til su-webmaster@ufm.dk.

Det er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der står for redaktionen af dette site.

Din computer

Vi bestræber os på, at sitet lever op til de anerkendte standarder. For at få det fulde udbytte skal din computer helst være opdateret med en nyere browser. Vær opmærksom på de krav, som for eksempel brugen af MitID stiller til din computer.

Opdateringspolitik

Informationerne på dette site opdateres løbende og er altid gældende. Der er kun datoer der, hvor det er særlig vigtigt at vide præcist, hvornår en information er skrevet - alle nyheder er forsynet med dato.

Privatlivspolitik

Når du bruger sitet, er du anonym, og vi bruger ikke data, der kan identificere dig.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre sitet fører vi statistik over, hvordan du og andre brugere anvender sitet. Læs mere om cookies.

Statistikken bruger vi kun i opsummeret form (for eksempel til at se, hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest).

Skalering

Ønsker du at gøre skærmbilledet større eller mindre, kan du skalere med tasterne [Ctrl] og [+] eller [-], hvis du benytter Firefox eller IE7 og opefter som browser.