Om ungdomskort.dk

Læs om sitet www.ungdomskort.dk

Hovedmenu

I hovedmenuen finder du indgange til emnerne på dette site. På hver side - under menuen - kan du se en brødkrummesti, der viser, hvor på sitet du er. Du kan også bruge brødkrummestien til at springe til en overliggende side.

Formål

www.ungdomskort.dk har til formål at vejlede dig om reglerne for Ungdomskort, kilometerpenge, færgerabat og kontant udbetaling. Har du kommentarer eller forslag til sitet, kan du sende en mail til su-webmaster@ufm.dk.

Det er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der står for redaktionen af dette site.

Din computer

Vi bestræber os på, at sitet lever op til de anerkendte standarder. For at få det fulde udbytte skal din computer helst være opdateret med en nyere browser. Vær opmærksom på de krav, som for eksempel brugen af MitID stiller til din computer.

Opdateringspolitik

Informationerne på dette site opdateres løbende og er altid gældende. Der er kun datoer der, hvor det er særlig vigtigt at vide præcist, hvornår en information er skrevet - alle nyheder er forsynet med dato.

Privatlivspolitik

Når du bruger sitet, er du anonym, og vi bruger ikke data, der kan identificere dig.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre sitet fører vi simpel statistik over sidevisningerne her på ungdomskort.dk. Læs mere om cookies.